DE ALLERLAATSTE TIJGER - Michaël Olbrechts

Michaël Olbrechts
(Genk,°1987) studeerde geschiedenis aan de KULeuven en volgde daarna de opleiding beeldverhaal aan de Hogeschool Sint-Lukas in Brussel.
Zijn afstudeerproject De allerlaatste tijger baseerde hij op zijn eigen familiegeschiedenis.

Een hete zomerdag in 1996. Een rode Volvo glijdt over de snelweg naar Nederland. Op de achterbank dromen drie broers en hun zus van een verfrissende duik. Ze zijn op weg naar een serviceflatje in Oosterbeek waar hun overgrootmoeder hen verwacht.
Er worden vragen gesteld en verhalen verteld. Die voeren het gezelschap terug naar Java aan het begin van de twintigste eeuw, naar een villa in het midden
van de jungle...


Technische gegevens
isbn 9789077549827
prijs: 19,00 euro
afwerking: softcover
formaat: 21 x 28 cm
volume: 88 p
druk: kleur


 
   

Verschijnt 15 maart
MORGEN WEER EEN DAG 2 – Bart Schoofs
Morgen weer een dag 2 is een verzameling humoristische éénpaginastrips die eerder verschenen in de rubriek ‘Samenleving’ van het weekblad Knack.
In de strips worden maatschappelijke trends, problemen en verschijnselen onder de loep genomen en verwerkt tot een hypothetische voorstelling waarin het al dan niet beter toeven is dan in de werkelijkheid.
Bond Zonder Naam-spreuken die met brommertjes aan huis worden geleverd, zeehonden die kantoren bestieren, Olympische spelen waar iederéén aan kan deelnemen, baldadige jongeren die in een zak naar Spanje worden verscheept,... alles is mogelijk en voor niks bestaat geen oplossing.

Technische gegevens
isbn 9789077549780
prijs: 15,00 euro
formaat: 21 x 24 cm
volume: 56 blz
druk: kleur