UITVERKOCHT
Terug
 

Maarten Vande Wiele - Paris 2 I Hate ParisVervolg en sluitstuk van het succesrijke ‘I love Paris’

Drie vriendinnen willen het in de Parijse glamourwereld maken. Hope heeft een geschonden gezicht maar droomt er toch van topmodel te worden. Faith aast op een carrière als zangeres en deinst er niet voor terug vuile spelletjes te spelen als die haar verder kunnen helpen. Chastity wil rijk en beroemd worden, het maakt niet uit hoe, en zet haar mooie lichaam in om te krijgen wat ze wil.

‘ I love Paris’, de allereerste graphic trash novel van het universum heeft een hoog 'Sex And the City'-gehalte. De city is deze keer Parijs en de seks iets explicieter dan in de tv-serie. Deze gitzwarte komedie is gebaseerd op verhalen en roddels uit het showbizz-milieu en levert kritiek op een door schoonheid, oppervlakkigheid, consumptie, carrière en macht geobsedeerde maatschappij.

In het vervolg ‘I hate Paris’ betalen de drie vriendinnen, Faith, Hope en Chastity de tol van het succes wanneer hun droom in elkaar stort. De toon is realistisch, grappig en rauw.

Maarten Vande Wiele (1977) tekende eerder al 'Glamourissimo', 'Strip Noir' en de reeks 'Doctor Carnacki' en maakte illustraties voor 'Menzo', 'Flair', 'P-magazine', 'Ché', 'Linda', 'Vrij Nederland' en 'Nina'. Internationale glossy's staan te dringen om zijn werk te mogen publiceren. Hij denkt nog even na over al hun aanbiedingen terwijl hij van een Martini sipt.
Peter Moerenhout (1982) houdt zich onledig met het schrijven van allerlei. Poëzie en proza, strips en filmscenario’s, profielen voor op websites en belastingsformulieren: geen hand wordt ervoor omgedraaid. Peter Moerenhout hoopt op erkenning voor hij sterft.

Taal   NL
Pagina's   112
Afwerking   Paperback
ISBN   9789077549575